Post by mayschulwerslanda on Feb 13, 2022 1:40:41 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
STRIKERS 1999 อาร์เคด mbo
väčšinou sa mi to páči, ale v multiplayeri to nie je príliš zábavné
takže toľko reklám. Nevadia mi hry podporované reklamami, ale no tak...
super, len si želám, aby mali manuálne strieľanie
sklamaný. V Strikers 1945-3 (nie 1999) som už mal odomknutých veľa lietadiel a zbraní, všetky moje herné záznamy ZMIZLI!! Posledná aktualizácia ich všetky odstránila.
Mohammed Aminur
Človeče, pamätám si to odmalička, naozaj milujem túto hru, takže som si myslel, že táto je preč, pretože vždy hrám nejaké iné hry, tak som našiel toto, toto sú staré časy, keď som bol dieťa😀😀😀
Hra je super zábavná a návyková. Nevýhodou je, že vaše drahokamy, ktoré ste zarobili, jednoducho zmiznú a váš súbor načítania tiež zmizne. Opravte túto hru. Hral som túto hru už tisíckrát a nikdy som nemal tento problém. Niekedy mám pocit, že miznúce drahokamy sú úmyselné, takže budete nútení platiť za drahokamy skutočnú hotovosť.
lumajský
Príliš veľa reklám. Myslím tým, že každé stlačenie tlačidla je príliš veľa
Čokoľvek sa zakráda, navrhnite hru, len aby ste sa dostali k mojim informáciám, pokazte si vás a vašu hru...
moring fáza krásnych robotov pravidelné tri bomby
STRIKERS 1999 আর্কেড grx
Príliš veľa skvelej hry a grafika tejto hry je úžasná, zvuky, strieľačka a oveľa viac sú perfektné vďaka za vytvorenie tejto hry
Myslím si, že je to rýchla hra na hranie odomknutého stealth lietadla úžasného a prajem si, aby vytvorili útočníkov 1 2 a 3 na xbox 360 😊😊😊😊
Love it je verzia.
Upgradoval som, ale 4 lietadlá s 2 hviezdičkami...ale keď som zavrel aplikáciu a otočil sa späť...všetky lietadlá, ktoré som upgradoval, sa resetovali na predvolené hodnoty...musíte túto chybu opraviť
Prečo ten hack, kvôli ktorému vyhodím do vzduchu americké lietadlá. Strašná hra.
Slušná grafika, jednoduché hranie a jednoduché nastavenie.
Taká zábava! A ja som to začal hrať v jednoduchom režime, viem si len predstaviť, keď sa dostanem do ťažkého hahaha
Už som dostal všetky lietadlá a potom sa to všetko resetovalo. Dokonca si kupujem balíček pre.rubies. títo chlapci sú podvodníci
Jednoduché hranie a veľmi dobrá ovládateľnosť. Dobrá hra na zabíjanie času.
posledná aktualizácia vyzerá skôr ako vírus, počas hry sa objavia reklamy a stratíte kontrolu nad hrou. odinštalovanie
Veľmi zábavné dal návykový čistí vašu myseľ
Nemali by to byť žiadne reklamy ani nákupy hier s herným pasom. Má oboje vrátane nepríjemných videoreklám.
Prvá vec, ktorú som videl, boli reklamy 👎
pristupovať k súborom všetkému na mojom telefóne alebo nemôžem hrať? okamžite odinštalovaný Chcem hrať veľa podobných hier bez povolení
úžasná hra ma zavedie späť do starých čias, keď som hral tieto typy hier v arkáde alebo v starej škole s hamburgermi. potrebuje viac upgradov, viac bômb a viac nepriateľov vo všetkých svojich veľmi drogách
meh
Pekná..hra..ale potrebuje nejaké zlepšenie v multiplayeri ....cez dobre....
Príjemná klasická arkáda Shoot Em Up!!!!!!!!!!!!!!! Zaškrtáva všetky políčka, ktoré si tento žáner vyžaduje a úprimne aj niektoré!!!!!!!!!!!!! Užite si to naplno!!!!!!!!!!!!!!! Odporúčam najmä fanúšikom žánru!!!!!!!!!!!!! Aby som bol úprimný, len pár malých úškľabkov, že obrazovka by mala zaberať celú obrazovku telefónu/byť v plnej veľkosti, to je však všetko!!!!!!!!!!!!!!!! Je to super rýchle/rýchle tak buďte pripravení!!!!!!!!!!!!!!! Je to stále ťažšie ako všetky hry!!!!!!!!!!! Celkovo skvelé!!!
Päť hviezdičiek Bol som tak šťastný, že môžem hrať a páčia sa mi efekty hry, ohodnoťte 5 hviezdičkami chlapci👍👍👍
Super
Veľmi pekné mi pripomenulo moje časy arkádového hrania
Táto hra Play Pass obsahuje reklamy.
Teraz je to v pohode
úplne to milujem
Family Island: Juego de granja Casual cci
Myslím, že je to zatiaľ v poriadku, práve som to začal hrať
ovládanie nie je presné a moje prsty blokujú obrazovku
Len jedným slovom je táto hra úžasná